Skip to main content

Werkzaamheden Plesmanweg: Fase 2 van start!

Vanaf donderdag 13 juni start aannemer Boskalis met de tweede fase van de werkzaamheden aan de Plesmanweg in Beverwijk. Deze fase richt zich op het kruispunt met de Bleriotlaan en duurt tot maandag 8 juli.

De Bleriotlaan is tijdens deze periode afgesloten voor autoverkeer. Omleidingsroutes staan op gele borden aangegeven. Fietsers kunnen wel van de Plesmanweg naar de Bleriotlaan en vice versa.

Op de Plesmanweg zelf is nog steeds één rijrichting afgesloten tussen de Laan der Nederlanden en de Duitslandlaan (richting Tolweg). Verkeer richting Tolweg wordt omgeleid via Laan der Nederlanden – Beneluxlaan – Duitslandlaan.

Winkelcentrum De Wijkerbaan blijft bereikbaar! Ook tijdens de nieuwe fase is het winkelcentrum gewoon bereikbaar. Fietsers op de Plesmanweg worden omgeleid naar de overzijde (zijde tankstation) en kunnen op verschillende plekken oversteken.

Voor meer informatie en de exacte omleidingsroutes, zie de website van de gemeente Beverwijk: www.beverwijk.nl/Actueel/Projecten/Plesmanweg