Skip to main content
 

Winkels & openingstijden
binnen het winkelcentrum

Met ruim 25 winkels kun je voor al je dagelijkse boodschappen terecht bij de winkels in Wijkerbaan.

 

Denk ook eens aan
De Albert Heijn, Wibra én uw eigen slager onder één dak

Winkelcentrum Wijkerbaan is al meer dan 50 jaar een begrip in Beverwijk en Heemskerk. Met ruim 25 winkels kun je hier terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Je vindt er bekende winkels als Albert Heijn, Aldi, Primera en Wibra, maar ook lokale ondernemingen als Keurslager Dekker, Versbakkerij Goemans, Vinatic Slijterij en Schoenmakerij van der Heijden. Voor een hapje of drankje zijn er meerdere horecagelegenheden.

Of combineer een kappersbezoek met een kopje koffie bij Sassa’s Hapjes & Drankjes. Hieronder vind je een overzicht van het volledige winkelaanbod en de openingstijden. Klik op de desbetreffende winkel voor meer informatie.

Winkelcentrum De Wijkerbaan: ruim 25 unieke ondernemingen onder één dak

Hieronder vind je ons gevarieerde aanbod van winkeliers. Van mode en schoenen tot huishoudelijke artikelen en dagelijkse boodschappen, ons winkelcentrum heeft voor ieder wat wils.

Albert Heijn

Wijkerbaan 2

Aldi

Frank Sinatraplein 42

Aldi Wijkerbaan: Uw dagelijkse supermarkt
Verse producten, lage prijzen

Aldi Wijkerbaan is uw vertrouwde supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Met een breed assortiment aan verse producten, bekende merken en ons eigen kwaliteitshuismerk ALDI, bieden we u alles wat u nodig heeft tegen de laagste prijzen.

Gemakkelijk winkelen

Onze ruime winkel is overzichtelijk ingedeeld en ons team staat altijd klaar om u te helpen. Met ruime parkeergelegenheid en snelle kassapassages, maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om uw boodschappen te doen.

Openingstijden

De Aldi Wijkerbaan is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 19:00 uur. Op zondag zijn we gesloten.

ANWB Rijschool

Wijkerbaan 22

ANWB Rijopleiding Beverwijk
Onze lestijden & route
Maandag t/m vrijdag 8:00 - 21:00 uur
Zaterdag 8:00 - 17:00 uur

Apotheek Kronenberg

Wijkerbaan 13

Beauty en Kapsalon Mont Martre

Wijkerbaan 5