Skip to main content
 

Sportwinkel openen
in de Wijkerbaan!

Open jouw deuren in Winkelcentrum Wijkerbaan
Er zijn nog enkele units beschikbaar

 

Elektronica winkel beginnen?
het kan in de Wijkerbaan

Open jouw deuren in Winkelcentrum Wijkerbaan! Er zijn nog enkele units beschikbaar.

De Wijkerbaan is
op zoek naar jou!

Elke week komen duizenden bezoekers naar het winkelcentrum. Om hen te laten profiteren van een zo ruim mogelijk winkelaanbod, zijn we op zoek naar nieuwe ondernemers.

Loop je al jaren met het idee om een winkel te openen? Wil je je webshop ondersteunen met een fysieke winkel? Of wil je in dit moderne winkelcentrum een extra vestiging openen? Dan zoeken wij jou. De Wijkerbaan biedt je zeer flexibele voorwaarden en zekerheid. Zo dragen we bij aan jouw succes.

Voor uitbreiding van het aanbod zijn we op zoek naar ondernemers die actief zijn in onderstaande branches.

Diverse units in diverse afmetingen
Voorstel op maat?

neem contact op met de makelaar

Jouw eigen winkel
in Beverwijk

Winkelcentrum Wijkerbaan is het modernste winkelcentrum van Beverwijk en Heemskerk. In 2012 is het volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe entrees en een parkeerdek. Consumenten kunnen in Wijkerbaan terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor ‘fun shopping‘ dankzij het brede aanbod aan winkels. Van grote ketens tot zelfstandige winkeliers. Van Albert Heijn, Aldi en Wibra tot apotheek, kledingwinkel, bakker en kapsalon. Wijkerbaan heeft een groot verzorgingsgebied. De combinatie van publiekstrekkers en kwalitatief hoogwaardige lokale winkeliers doet het goed. Ook de bereikbaarheid en de goede gratis parkeergelegenheid worden gewaardeerd.

Starten, maar teveel onzekerheid?

Met onze flexibele huurvoorwaarden bieden we je de zekerheid om nu jouw eigen winkel te openen. Neem direct contact op met de makelaar of vul onderstaand formulier in.